Restauracija bicikala
Budi i ti dizajner svog bicikla
Imate stari bicikl koji volite ali je u baš lošem stanju?

Odavno je došlo vreme da se zameni novim, ali ste emotivno vezani za njega i to jednostavno nije opcija. Pre nego odlučite da ga pošaljete u penziju postoji način da mu se vrati stari sjaj i produži životni vek.

Kako?

Bilo da je reč o restauraciji u pravom smislu te reči ili farbanju bicikla uz zamenu potrošenih delova na pravom ste mestu. Jer u našem servisu bicikli doživljavaju transformacije.


Koji je postupak?

Dođete biciklom u naš servis, uradimo detaljan pregled i saslušamo vaše želje. Zatim radimo predračun i specifikaciju kako bi tačno znali koje delove treba popravili ili zameniti, u koju boju ofarbati ram i slično.

Kada smo se složili oko svih detalja vaš posao je ovde završen i ostaje vam samo da sačekate naš poziv da je bicikl gotov, koji obično stigne u roku od dve nedelje do mesec dana.

U međuvremenu mi rastavljamo bicikl, skidamo staru boju, čistimo, farbamo, poliramo i sastavljamo.

Varenje bicikla restauracija

Koliko to košta?

Osnovna cena gore navedenih aktivnosti iznosi 5000 za uslugu rastavljanja, servisiranja i sastavljanja bicikla a kad je reč o farbanju u ponudi imamo standardne RAL boje, metalik, neon i boje sa specijalnim efektima čije se cene kreću do 15500 dinara. S obzriom na to da cena varira u zavisnosti od mnogo faktora (npr. rezervnih delova) uvek pre početka posla pravimo predračun kako bi što preciznije moguće izračunali o kom iznosu je reč.

Zar mi nije bolje da kupim nov bicikl?

Nekad jeste, ali nekad i nije. U većini slučajeva za isti novac ćete dobiti znatno kvalitetniji bicikl i to u potpunosti po Vašem ukusu. Ako ste u nedoumici da li tip i veličina bicikla odgovaraju Vama i Vašim potrebama naši majstori će vam pomoći da saznate odgovor na to pitanje jer nam nije cilj da se vreme i novac ulažu u bicikl koji vi kasnije nećete voziti.

Kad mogu da dovezem bicikl?

Bicikl možete dovesti u naš servis u Novom Sadu na Trgu Galerija broj 4 koji radi radnim danima od 9 do 20h. Bitno je da znate da je dijagnostika besplatna i da bez bilo kakve obaveze možete doći da pregledamo vaš bicikl.

Ako nemate svoj bicikl a imate ideju o tome kako Vaš bicikl treba da izgleda, postoji i mogućnost sklapanja bicikla „od nule“. Tu nam je svakako prvi korak odabir odgovarajućeg rama a zatim i svih ostalih komponenti. Ostali koraci su isti kao kad je reč i restauraciji bicikla.

cikloteka crni logo

Cikloteka // Trg Galerija 4 // Novi Sad
Radno vreme // ponedeljak – petak 9 — 20 // subota i nedelja neradni dani //
Telefon 065 505 24 46

Internet pretraživači omogućavaju promene podešavanja kolačića. Podešavanja se najčešće nalaze u meniju Opcije. Dole navedeni linkovi mogu biti od pomoći ukoliko korisnik želi bolje da razume ova podešavanja:

Sajt koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedio što kvalitetnije korisničko iskustvo.