Servis za bicikle

Jedino bezbedan bicikl je dobar bicikl

Bilo da bicikl vozite samo do posla ili ste rekreativac, da li je nov ili star, uvek mora biti ispravan kako ne biste ugrozili ni sebe ni druge i kako biste uživali u vožnji.

ŠTA PODRAZUMEVA SERVIS BICIKLA?

Servis podrazumeva popravku postojećih i zamenu istrošenih delova. Šta ćemo raditi zavisi od stanja u kom se nalazi bicikl. U ponudi imamo i delove i opremu raznih proizvođača, tako da sve što vam treba za vašeg dvotočkaša možete naći na jednom mestu.

KOJE VRSTE SERVISA POSTOJE?

Osnovna podela servisa je na sezonski servis i uslugu rasklapanja i sklapanja bicikla.
Sve ostale popravke se naplaćuju po cenovniku.

SEZONSKI SERVIS

podešavanje novog ili polovnog bicikla: podešavanje kočnica i menjača, provera pogonskog sistema, provera i dotezanje svih šrafova na biciklu, provera pritiska u gumama, dotezanje srednjeg pogona, dotezanje upravljača, zamena pakni( po potrebi), podmazivanje lanca i montaža nekog dela ili opeme po potrebi.

cena: 2000 RSD


RASKLAPANJE I SKLAPANJE BICIKLA

Kod restauracije bicikla koristi se usluga rasklapanja i sklapanja bicikla. Ili u slučaju kada se menja veliki broj starih delova novim. Ovo je najdetaljnija popravka bicikla gde se kompletan bicikl podesi.

Cena: 5000 RSD

KOLIKO TRAJE SERVIS?

Trudimo se da sve popravke završimo u toku jednog dana. Izuzetak su komplikovaniji zahvati kao što su restauracije. Posebno smo ponosni što u većini slučajeva uspevamo da popravimo bicikl dok ste na poslu. Tako da ako radite u užem centru grada i ako bicikl dovezete na servis ujutro, već u povratku s posla on može biti gotov.

DA LI SE ZAKAZUJU POPRAVKE?

Servis bicikla se ne zakazuje. Radimo po principu ko prvi dođe, prvi bude uslužen.

KOLIKO KOŠTAJU OSTALE USLUGE?

Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Ako imate bilo kakva pitanja slobodno nam pišite, zovite nas ili posetite naš servis. A u međuvremenu možete pročitati šta su drugi rekli o nama:

Cikloteka
4.9
Based on 26 reviews
powered by Google
Miroslav Schossberger
Miroslav Schossberger
18:59 22 Nov 19
Expert and fast repairs. Good prices.
Anatoly Tarasenko
Anatoly Tarasenko
09:06 09 Oct 19
Very friendly bike service in Novi Sad
Marko Vrndzic
Marko Vrndzic
15:19 07 Feb 19
A beautiful little bike repair shop. The staff is very knowledgeable and friendly.
Brandon Gregory
Brandon Gregory
07:44 12 Mar 18
I remember, I was "Bikepacking" through Serbia to Bulgaria and I was getting flats after flats. Then I found this gem of a shop and the best service you could ask for. Casual yet professional, the engineer who helped me out knew his stuff, and his advice was very comforting! With super durable brake pads, "hard as nails" Schwalbe Tyres, and a Puncture Repair kit, I was well on my way to Turkey. Honestly, it was all thanks to this shop. Thanks again guys! 😀 x
Marko Krstanovic
Marko Krstanovic
10:12 29 Apr 17
Wonderful people. Great service. Best bike service in Novi Sad
See All Reviews
js_loader
cikloteka crni logo

Cikloteka // Trg Galerija 4 // Novi Sad
Radno vreme // ponedeljak – petak 9 — 20 // subota i nedelja neradni dani //
Telefon 065 505 24 46

Internet pretraživači omogućavaju promene podešavanja kolačića. Podešavanja se najčešće nalaze u meniju Opcije. Dole navedeni linkovi mogu biti od pomoći ukoliko korisnik želi bolje da razume ova podešavanja:

Sajt koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedio što kvalitetnije korisničko iskustvo.